کریپتو

دوجینالز با الهام از اردینالز بیت کوین؛ صدور میم کوین‌ها به شبکه دوج کوین رسید

پای میم کوین‌ها پس از ترند شدن در شبکه بیت کوین با توکن‌های BRC-20 اکنون به شبکه دوج کوین باز شده است. این توکن‌های جدید در شبکه دوج کوین دوجینالز نام دارند و از چهارچوبی شبیه پروتکل اردینالز (Ordinals) استفاده می‌کنند که DRC-20 نام دارد. این موضوع باعث افزایش شدید تراکنش‌ها در شبکه دوج شده است.

به گزارش دبلاک، تعداد تراکنش‌های روزانه شبکه دوج کوین به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته و در روز سه‌شنبه به بالاترین حد خود، یعنی بیشتر از ۷۹۱,۰۰۰ تراکنش رسیده است.

واریز و برداشت بدون محدودیت در صرافی اتراکس
با ثبت نام در اتراکس 50 هزار شیبا و 500 هزار بیت تورنت هدیه بگیرید!
هدیه بگیر!

وب‌سایت «BitInfoCharts» اعلام کرده است که این تعداد رکورد جدیدی در شبکه دوج کوین محسوب می‌شود و حتی بیشتر از شبکه بیت کوین است. این رشد قابل‌توجه تا حد زیادی به‌خاطر کاربرانی ایجاد شده است که با استفاده از چهارچوب‌ها متاثر از پروتکل اردینتالز بیت کوین، میم کوین‌های خود را در شبکه دوج‌ کوین ایجاد می‌کنند. این میم کوین‌ها دوجینالز (Doginals) هم نام دارند.

میم کوین‌های مبتنی بر دوج کوین از استانداردی به نام «DRC-20» استفاده می‌کنند. این استانداردها شبیه به استاندارد «BRC-20» در شبکه بیت کوین هستند که کاربران از آن‌ها برای صدور توکن‌های غیرقابل‌تعویض استفاده می‌کنند. این سیستم به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا داده‌های خود را در کوچک‌ترین واحد دوج‌ کوین، یعنی شیب (Shib) جاسازی کنند. همین مسئله باعث می‌شود که امکان ردیابی توکن‌های قابل‌تعویض و غیرقابل‌تعویض در شبکه دوج کوین به وجود بیاید. با توجه به اینکه هر کسی می‌تواند از سیستم مذکور استفاده کند، به نظر می‌رسد که این توکن‌ها تقاضا و فعالیت کاربران و توسعه‌دهندگان دوج کوین‌ را علی‌الخصوص از ابتدای هفته گذشته به‌شدت افزایش یافته است.

با این حال، آینده کوتاه‌مدت میم کوین‌های مذکور مشخص نیست. برخلاف استاندارد BRC-20 در پروتکل اردینالز که ارزش بازاری آن به بیشتر از ۴۰۰ میلیون می‌رسد، میم کوین‌های شبکه دوج کوین بازار نقدی و ارزش پیشنهادی کاملا تعریف‌شده‌ای ندارد.

تعداد تراکنش‌های دوج کوین
مقایسه تعداد تراکنش‌های روزانه شبکه دوج‌ کوین و بیت کوین – منبع: BitInfoCharts

گفتنی است که روش‌های زیادی برای ضرب چنین توکن‌هایی وجود دارد. یکی از آن‌ها کیف پولی به اسم «DPal» است که مخصوص دوج‌ کوین و به شکل افزونه مرورگر راه‌اندازی شده است. هرچند که تعداد زیادی از کاربران DPal از آن برای ضرب توکن استفاده می‌کنند؛ این پلتفرم راه‌حل خاصی برای ثبت اطلاعات مهم این توکن‌ها (ایندکس کردن) را ندارد. در نتیجه، تعیین تعداد توکن‌های ایجادشده در آن و ملزومات بازارهای معاملاتی که می‌توان حول این توکن‌ها ایجاد کرد، چالش‌برانگیز و پیچیده است.

وب‌سایت «drc-20.org» هم توسط پروژه‌ای به اسم دوج‌ لبز (Doge Labs) راه‌اندازی شده است و به کاربران خود اجازه می‌دهد که توکن‌هایشان را در شبکه دوج کوین ضرب کنند. برخلاف DPal، دوج لبز اولین سرویس ثبت کتیبه (Inscription) توکن‌های صادر شده است که می‌تواند ایندکس کردن توکن‌های DRC-20 را انجام دهد. این مسئله باعث می‌شود که دوج لبز بتواند یک پایگاه داده و فهرستی جامع از توکن‌های مذکور ایجاد کند. چنین پایگاهی برای معامله توکن‌های مذکور اهمیت زیادی زیاد دارد.


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
عیدانه