بازارهای مالیکریپتو

ترید چیست و تریدر کیست؟

با معرفی بیت کوین، مفهوم جدیدی به دنیای اقتصاد و معامله‌گری اضافه شد: ترید ارز دیجیتال. همان‌طور‌که دارایی‌های دیجیتال آرام‌آرام در حال تسخیر جهان هستند، خریدوفروش در بازار این دارایی‌ها هم محبوبیت روزافزونی پیدا کرده است.

اکنون دیگر چندان جای تعجب نیست اگر پدر یا شاید پدربزرگتان هم در جست‌وجو برای راه‌وچاه معامله‌گری کریپتو، از شما بپرسد معنی ترید چیست!

در این مطلب از اکسران، ابتدا ترید را به‌طورکامل توضیح می‌دهیم.

همچنین، روش‌ های ترید و کسب سود از معاملات را معرفی می‌کنیم و می‌گوییم که تریدر براساس چه مبنایی بازار را تحلیل می‌کند.

سپس، انواع ترید و تفاوت ترید با سرمایه‌گذاری را بررسی می‌کنیم. درادامه نیز توضیح می‌دهیم که رمزوراز موفقیت در ترید چیست و بررسی چه نکاتی می‌تواند از ما تریدر بهتری بسازد.

چه شما فردی با کمترین اطلاعات و دانش از معامله‌گری کریپتو باشید و چه تریدری نسبتاً حرفه‌ای، پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

خرید ارز دیجیتال با 500 هزار تومان!

تو صرافی اکسران میتونی فقط با 500 هزار تومان، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!


شروع

ترید چیست و معامله‌گر (تریدر) کیست؟

در دیکشنری «کالینز»، واژه ترید عمل خریدوفروش عمده یا خُرد کالا و خدمات در بازارهای محلی یا بازارهای بین‌المللی و در قالب صادرات و واردات تعریف شده است. بر این مبنا، تریدر خریدار یا فروشنده کالا یا خدمات در بازارهای مختلف است.

اما اگر بخواهیم معنی ترید کردن را منحصراً درزمینه ارزهای دیجیتال بررسی کنیم، بازار مدنظر ما بازار ارزهای دیجیتال خواهد بود. معنی ترید در ارز دیجیتال خریدوفروش دارایی‌های کریپتو است و معامله‌گر یا تریدر ارز دیجیتال دارایی‌ها و خدمت‌هایی را خریدوفروش می‌کند که با عنوان دارایی دیجیتال شناخته می‌شوند.

به‌طور‌مشخص، به عمل سفته‌بازی درباره حرکات قیمت ارزهای دیجیتال که به‌منظور کسب سود از نوسان‌های بازار انجام می‌شود، معامله‌گری یا ترید ارزهای دیجیتال گفته می‌شود. تریدر باید بتواند بهترین زمان برای ورود به بازار و خروج از آن را با هدف کسب حداکثر سود پیش‌بینی کند.

به‌عنوان مثال، شما ممکن است ۲ واحد از یک دارایی دیجیتال را با قیمت ۱ دلار بخرید و سپس، آن را با قیمت ۲.۵ دلار بفروشید. بدین‌ترتیب، شما تریدری هستید که ۱.۵ دلار از خریدوفروش خود سود کرده‌اید.

ترید یا مبادلات در ارزهای دیجیتال چگونه انجام میشود؟

بهترین روش برای ورود به دنیای معامله‌گری ارزهای دیجیتال، ایجاد حساب کاربری در صرافی (Exchange) یا پلتفرم معاملاتی معتبر است. بدین‌ترتیب، به‌صورت خودکار کیف پولی (Wallet) هم در صرافی ایجاد کرده‌اید که با آن خریدوفروش خود را انجام می‌دهید.

کیف پول تریدر درواقع گاوصندوقی مجازی است که دارایی‌های خود را از آن برداشت یا به آن واریز می‌کنید. توجه کنید بهتر است کیف پولی شخصی بسازید که کلیدهای خصوصی‌اش را در‌اختیار دارید و مازاد دارایی خود در صرافی را به آن انتقال دهید.

مراحل ترید چیست؟

پس از ساختن حساب کاربری، باید مقداری پول به کیف پول حسابتان واریز کنید. پول شما ممکن است در قالب ارزهای فیات یا ارزهای دیجیتال باشد. کاربران ایرانی فقط در صرافی‌های داخلی می‌توانند با واریز ریال ارز دیجیتال بخرند.

برای ورود پول به صرافی‌های خارجی، باید ابتدا با ریال استیبل کوین یا ارز دیجیتالی مانند بیت کوین و اتر بخرید و سپس، دارایی دیجیتال را به صرافی خارجی واریز و آن را با دارایی مدنظر خود مبادله کنید.

در این مرحله، احتمالاً می‌دانید قصد دارید چه ارز دیجیتالی را ترید کنید و با چند کلیک کار خود را آغاز می‌کنید. شما می‌توانید درلحظه روی دکمه خرید یا فروش کلیک کنید و وارد فرایند تبادل یا ترید شوید.

همچنین، امکان سفارش‌گذاری در برخی از پلتفرم‌های معاملاتی وجود دارد. در این پلتفرم‌ها، می‌توانید سفارش (Order) خود را در صرافی ثبت کنید تا پس از رسیدن قیمت به نقطه مدنظر، صرافی به‌طورخودکار کار خرید یا فروش را برایتان انجام دهد.

مرحله پایانی ذخیره سودی است که در ترید به‌دست آورده‌اید. هرگز این مرحله را فراموش نکنید یا پشت گوش نیندازید. در اولین فرصت، سود حاصل از معاملات خود را به کیف پول شخصی‌تان انتقال دهید و در هیچ شرایطی مبلغ کلانی را برای مدت طولانی در صرافی نگه‌داری نکنید.

انواع ترید در ارزهای دیجیتال

انواع ترید در بازار ارزهای دیجیتال چیست

ترید ارز دیجیتال انواع مختلفی دارد و تریدرهای حرفه‌ای از استراتژی‌های متنوعی برای افزایش سود و بهره‌وری خود از حرکات بازار استفاده می‌کنند. درادامه، به تعدادی از انواع ترید ارز دیجیتال اشاره می‌کنیم که می‌توانید آن‌ها را دنبال کنید و طبق اهدافتان به کار ببندید.

ترید روزانه (Day Trading)

در ترید روزانه، شما در بازه ۲۴ ساعت وارد معامله و سپس، از آن خارج می‌شوید. این نوع ترید معمولاً برای کسب سود از ارزهای پرنوسان انجام می‌شود و در آن، معامله‌گر به حرکات کوتاه‌مدت بازار طی یک روز توجه می‌کند.

تریدر روزانه اغلب به استراتژی‌ها و ابزارهای مختلف «تحلیل تکنیکال» برای تعیین بهترین نقاط ورود به بازار و خروج از آن توجه می‌کند.

ترید رِنج (Range Trading)

گاهی اوقات بازار از روند صعودی یا نزولی خاصی پیروی نمی‌کند. در این صورت، با بازار رِنج (Range) یا خنثی سروکار داریم. تریدرهای بازار رِنج از سطوح مقاومت (Resistance) یا حمایت (Support) برای تعیین نقاط ورود خود به بازار و خروج از آن استفاده می‌کنند.

سطح مقاومت به نقطه اشباع تقاضا برای خرید گفته می‌شود که قیمت معمولاً پس از رسیدن (برخورد) به آن بازگشت می‌کند. این یعنی تریدرها متوجه می‌شوند که دارایی بیش‌ از این حد نمی‌تواند رشد کند و تقاضا برای خرید کاهش پیدا می‌کند.

سطح حمایت نیز به نقطه اشباع تقاضا برای فروش گفته می‌شود که قیمت باز‌هم پس از برخورد به آن بازمی‌گردد و حاکی از کاهش تقاضا برای فروش است. به‌طور‌کلی، تریدرهای رِنج در محدوده حمایت وارد معامله و در محدوده مقاومت از آن خارج می‌شوند.

اسکالپینگ (Scalping)

ترید اسکالپینگ (Scalping) به خریدوفروش فوری دارایی دیجیتال در حجم بالا گفته می‌شود. به‌عنوان مثال، اگر توکن سولانا را به‌ قیمت ۲۴.۲۰ دلار بخرید و چند دقیقه یا حتی چند ثانیه بعد آن را به قیمت ۲۴.۲۸ دلار بفروشید، شما ترید اسکالپ انجام داده‌اید. ممکن است تصور کنید که ۸ سنت به‌زحمت انجام معامله نمی‌ارزد؛ اما همان‌طور‌که توضیح دادیم، برای افزایش سودآوری معامله‌گری اسکالپینگ، باید در حجم کلان معامله کنید.

در مثال بالا، اگر ۱ واحد سولانا خریدوفروش کرده باشید، فقط ۸ سنت به‌دست آورده‌اید که حتی ممکن است با احتساب کارمزد معامله سودتان منفی شود؛ اما اگر ۲,۰۰۰ واحد سولانا خریدوفروش کنید، اختلاف قیمت ۸سنتی خریدوفروش برابر با سود ۱۶۰دلاری برای شماست! توجه کنید که به همین ترتیب درصورت افت بازار، مجبور می‌شوید با ضرر مضاعف معامله خود را ترک کنید.

معاملات سویینگ (Swing Trading)

در ترید سویینگ یا خریدوفروش نوسانی، معامله‌گر بازه زمانی بلندمدت‌تر مانند چند روز یا چند هفته را برای معاملات خود در نظر می‌گیرد. سپس، با‌توجه‌به تحلیل خود وارد معامله می‌شود و پس از رسیدن قیمت دارایی به سطح مدنظر از آن خروج می‌زند. در معاملات سویینگ، تریدر معمولاً نگران افت‌وخیز و نوسان‌های لحظه‌ای بازار نیست.

در این معاملات، اگر تریدر براساس تحلیل منطقی و شناخت الگوهای قیمت پیش رفته باشد، احتمالاً سقف‌ها و کف‌های قیمت را به‌خوبی شناسایی کرده و درصدد استفاده حداکثری از نوسان‌های میان‌مدت یا بلندمدت بازار است.

موقعیت‌گیری (Position Trading)

موقعیت‌گیری تقریباً شبیه به سرمایه‌گذاری است و در بازه‌های بلندمدت انجام می‌شود. در این نوع معاملات، تریدر ارز دیجیتال پس از ورود به موقعیت خرید یا فروش، ممکن است تا ماه‌ها یا سال‌ها در همان موقعیت باقی بماند. تریدرهایی که در موقعیت خاصی باقی می‌مانند، اغلب به‌دنبال افزایش ارزش دارایی در بازه‌های طولانی‌مدت هستند.

البته موقعیت‌گیری دقیقاً مساوی با سرمایه‌گذاری نیست. سرمایه‌گذار اغلب به خرید و نگه‌داری دارایی خود به‌عنوان ذخیره ارزش نگاه می‌کند. اما تریدر موقعیت با هدف کسب سود وارد موقعیت و پس از مدت‌زمانی (هرچند طولانی) از آن خارج می‌شود.

انواع تحلیل در ارزهای دیجیتال

تحلیل بازار به روش‌ها و ابزارهایی اشاره می‌کند که تریدرها برای ارزیابی فرصت‌های سودآور بازار به‌کار می‌گیرند. دو روش اصلی تحلیل بازار ارزهای دیجیتال عبارت‌اند از: ۱. بررسی و تحلیل بنیادین یا فاندامنتال (Fundamental Analysis)؛ ۲. تحلیل تکنیکال (Technical Analysis).

تحلیل بنیادین به بنیاد و اساس پروژه‌های ارز دیجیتال توجه و تحلیل تکنیکال حرکات بازار را در بازه‌های زمانی مشخص و براساس الگوهای تاریخی قیمت بررسی می‌کند.

انواع تحلیل در ارزهای دیجیتال

به‌طور‌کلی، سرمایه‌گذاران و معامله‌گران بلندمدت ترجیح می‌دهند از تحلیل فاندامنتال استفاده کنند. برای این منظور، آنان به‌صورت بنیادین مبانی پروژه ارز دیجیتال از‌جمله فناوری زیربنایی، الگوریتم اجماع شبکه، اقتصاد توکنی، شیوه توزیع توکن و پاداش‌ها، تیم توسعه‌دهنده، همکاری‌های پروژه، تعداد کاربران و میزان پذیرش پروژه و از همه مهم‌تر اخبار و رویدادهای بزرگ و تأثیرگذار در بازار را واکاوی می‌کنند.

تریدرهای کوتاه‌مدت‌تر اغلب از تحلیل تکنیکال استفاده می‌کنند و هدفشان پیش‌بینی جهت قیمت برای موقعیت‌گیری مناسب است. این روش از داده‌های تاریخی استفاده می‌کند تا اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال و الگوهای قیمت را تشخیص دهد. در این روش، تریدر ارز دیجیتال تلاش می‌کند تا بهترین زمان‌بندی برای ورود به بازار و خروج از آن را تعیین کند تا بتواند از نوسان‌های قیمت سود حداکثری به‌دست آورد.

تفاوت سرمایه‌گذاری با ترید چیست؟

ترید (معامله‌گری) و سرمایه‌گذاری مفاهیم درهم‌تنیده‌ای هستند که گاهی به‌جای هم به‌کار می‌روند. معامله‌گری را می‌توان نوعی از سرمایه‌گذاری دانست و سرمایه‌گذاران هم از روش‌ های ترید برای افزایش سود و سرمایه خود بهره می‌برند.

با‌این‌همه، به‌طور‌کلی سرمایه‌گذاری استراتژی بلندمدتی برای کسب سود از دارایی‌های دیجیتال است و سرمایه‌گذاران بر این باورند که قیمت و ارزش دارایی مدنظرشان در بلندمدت مسیری صعودی را می‌پیماید. سرمایه‌گذاران اغلب صبورتر از معامله‌گران هستند و گاهی بدون اینکه زحمت تعیین زمان مناسب برای خروج از معامله را به خود بدهند، تا سال‌ها دارایی‌شان را به امید افزایش هرچه‌بیشتر ارزش نگه می‌دارند.

تریدرها بیشتر تکاپو می‌کنند تا در مدت‌زمان کوتاه‌تر به سود برسند؛ بنابراین، اغلب زمان مشخصی را صرف یادگیری و آموزش ترید ارز دیجیتال می‌کنند. معامله‌گری استراتژی کوتاه‌مدتی است که از نوسان‌های بازار در بازه‌های زمانی نسبتاً کوتاه‌تر برای سفته‌بازی قیمت استفاده می‌کند. این سفته‌بازی گاهی در روند نزولی بازار هم انجام می‌شود.

اصطلاحات کلیدی ترید چیست؟

اگر قصد دارید به تریدری حرفه‌ای تبدیل شوید، باید بدانید واژگان مهم‌ ترید کدام‌اند و با چه اصطلاحاتی در این حوزه سروکار دارید. درادامه، ۵ اصطلاح پرکاربرد این حوزه را معرفی می‌کنیم:

اصطلاحات کلیدی ترید
  • فومو (FOMO): فومو که مخفف اصطلاح (Fear of Missing Out) است، به ترس و اضطرابی گفته می‌شود که تریدر دربرابر ازدست‌دادن فرصت دارد. فومو می‌تواند عاملی برای انجام معاملات غیرمنطقی باشد که بدون تحلیل مشخص و صرفاً به‌دلیل عقب‌نیفتادن از موج خریداران یا فروشندگان دارایی انجام می‌شوند.
  • هودل (HODL): هودل که دراصل املای اشتباه واژه هولد (Hold) به‌معنای «نگه‌داری» است، اصطلاح پرکاربردی است که به نگه‌داری و سرمایه‌گذاری بلندمدت ارزهای دیجیتال گفته می‌شود.
  • ATH و ATL: دو اصطلاح دیگری که احتمالاً هنگام ارزیابی دارایی‌های دیجیتال زیاد با آن‌ها مواجه می‌شوید، «ATH» یا «All-Time High» به‌معنای «بیشترین قیمت تاریخ دارایی» و «ATL» یا «All-Time Low» به‌معنای «کمترین قیمت تاریخ دارایی» است.
  • بازار خرسی و بازار گاوی: به بازار نزولی که در حال سقوط و ریزش باشد، بازار خرسی (Bear Market) گفته می‌شود. درمقابل، بازارهای صعودی با عنوان بازارهای گاوی (Bull Market) شناخته می‌شوند. بدین‌ترتیب، معامله‌گرانی که به صعود بازار امید دارند، تریدرهای گاوی (Bullish Trader) نامیده می‌شوند و معامله‌گرانی که با پیش‌بینی افت قیمت استراتژی خود را می‌چینند، تریدرهای خرسی (Bearish Trader) هستند.
  • حد ضرر (Stop Loss): حد ضرر یا «استاپ لاس» محدوده‌ای است که تریدر برای کاهش میزان زیان خود در نظر می‌گیرد. هیچ تریدری مایل نیست در معامله خود شکست بخورد. اما واقعیت این است که همیشه درصدی از معاملات با ضرر روبه‌رو می‌شوند و جلوِ ضرر را هرکجا بگیرید، منفعت است! با تعیین و سفارش‌گذاری حد ضرر در صرافی، تریدر می‌تواند از ضرر بیش‌ازحد خود جلوگیری کند و اجازه دهد تا معامله درصورت شکست، به‌صورت خودکار بسته شود.

چگونه به تریدری موفق تبدیل شویم؟

ممکن است افراد زیادی ادعا کنند که می‌دانند راز اصلی موفقیت در ترید چیست؛ اما واقعیت این است که فرمول مشخصی برای تضمین موفقیت همیشگی تریدر وجود ندارد. هر معامله‌گری با هر سطحی از تجربه و دانش، ممکن است رفتار بازار را اشتباه تحلیل کند و بخشی یا تمام سرمایه خود را از دست بدهد.

با‌این‌همه، روش‌هایی کلی وجود دارند که می‌توانند احتمال شکست معامله‌گر را کاهش دهند و از او تریدر نسبتاً موفق‌تری بسازند. در‌ادامه، به‌‌اختصار به برخی از این راهکارها اشاره می‌کنیم:

استراتژی معاملاتی داشته باشید.

تعیین کنید که هدفتان از ترید چیست و برای مدیریت سرمایه و تعیین نقاط ورود و خروج خود نقشه بچینید. بک‌تست کردن (Backtesting) که به آزمون و ارزیابی کارایی استراتژی معاملاتی براساس داده‌های تاریخی بازار گفته می‌شود، یکی از روش‌هایی است که می‌تواند به شما در انتخاب بهترین استراتژی معاملاتی ممکن کمک کند.

هیجان خود را کنترل کنید.

به استراتژی معاملاتی و قوانینی که برای ترید خود در نظر گرفته‌اید، پایبند بمانید و گرفتار احساسات مقطعی بازار نشوید. سعی کنید احساس و هیجان خود را هنگام ترید بشناسید و از فومو دوری کنید. تریدرهای ارز دیجیتال هرروز با ده‌ها خبر داغ و پرهیاهو در این حوزه روبه‌رو می‌شوند. اما فقط حرفه‌ای‌ها می‌توانند با آرامش و آسودگی، صحت اخبار را بسنجند و به استراتژی اولیه خود وفادار بمانند.

به ترید به چشم کار پاره‌وقت یا تمام‌وقت نگاه کنید.

اگر به‌دنبال حرفه‌ای‌شدن هستید، ترید نباید بازی یا سرگرمی شما باشد. به کسب دانش بیشتر در‌زمینه تحلیل بازار متعهد باشید و تا‌حدممکن تجربه خود را در این زمینه افزایش دهید. ترید کسب‌وکاری است که سرمایه، هزینه، ضرر، سود، مالیات، استرس، قطعیت‌نداشتن و خطرهای ویژه خود را دارد. پس برای پیشرفت در این کسب‌وکار باید آن را جدی بگیرید و برای بهترشدن تلاش کنید.

ترید چیست و تریدر کیست؟

سرمایه خود را مدیریت کنید.

ممکن است شما هم مانند بسیاری از تریدرهای دیگر در سرتاسر جهان، پولی را وارد بازار ارزهای دیجیتال کنید که پس از روزها و شب‌ها زحمت توانسته‌اید پس‌انداز کنید. بااین‌حال، باید بگوییم که خطر بازار کریپتو بسیار زیاد است و احتمال دارد تمام سرمایه سال‌ها تلاش خود را یک‌شبه از دست بدهید. پس به برنامه جامعی برای مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک معاملات خود احتیاج دارید.

به‌روز باشید.

تریدر موفق همواره در حال کسب تجربه و دانش و اطلاعات به‌روز از بازار است. روش‌های مختلف تحلیل بازار را بیاموزید و اطلاعاتتان را درمورد ابزار مختلف تحلیل و ترید بهبود دهید. همچنین، اخبار روز بازار و دارایی‌های مدنظر خود را دنبال کنید و تاحدممکن در مباحث مربوط به کریپتو در شبکه‌های اجتماعی همچون توییتر مشارکت کنید.

پولی را که نمی‌توانید از دست بدهید، هرگز وارد معامله نکنید.

معامله‌گری دنیای اتفاقات نامنتظره است و هیچ معامله‌گر حرفه‌ای یا تازه‌کاری وجود ندارد که تاکنون طعم شکست و ضرر را نچشیده باشد. پس قطعاً یکی از کارهای خطرناکی که ممکن است انجام دهید، ورود سرمایه‌ای به بازار است که به آن احتیاج دارید یا مایل نیستید از دست بدهید.

مزایا و معایب ترید چیست؟

معامله‌گری ارزهای دیجیتال مملو از سود و ضرر است. پیش از اینکه به‌طور‌جدی به ترید فکر کنید، بهتر است با مزایا و معایب این فضا بیشتر آشنا شوید.

مزیت‌های ترید چیست

  • پوشش ریسک: شبکه‌های غیرمتمرکزی مانند بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال می‌توانند ذخیره ارزش و پوشش ریسک مناسبی دربرابر تورم بازار ارزهای فیات و چاپ بی‌رویه پول به‌دست دولت‌های مرکزی باشند. هنگام رکود بازارهای سنتی مانند بازار سهام، ورود سرمایه به بازار کریپتو می‌تواند یکی از گزینه‌های جایگزین برای تریدرهای حرفه‌ای باشد.
  • حذف کارمزد واسطه‌ها: معاملات ارزهای دیجیتال به‌صورت همتابه‌همتا و بدون دخالت نهادهای شخص ثالث انجام می‌شود. بدین‌ترتیب، کارمزد ترید این دارایی‌ها در‌مقایسه‌با سایر محصولات مالی بسیار کمتر است و شامل هزینه‌های متفرقه‌ای همچون کارمزد کارگزاری بورس و مالیات دولتی نمی‌شود.
  • شبکه جهانی: هر فردی با مقداری پول و دسترسی به اینترنت می‌تواند در شبکه‌های ارز دیجیتال حساب کاربری بسازد و ترید کند. وضعیت مالی و پیشینه کاری و روابط با اشخاص برجسته سیستم مالی سنتی تأثیری بر میزان دسترسی افراد به شبکه‌های بلاک چینی نمی‌گذارد. بازار ارزهای دیجیتال فرصتی برای ورود افراد بی‌بهره از خدمات بانکی سنتی به دنیای معامله‌گری است.
  • دسترسی مداوم: برای ترید ارزهای دیجیتال به انتظار برای «بازشدن» یا «بسته‌شدن» بازار نیازی ندارید. در هرزمان از شبانه‌روز و با چند کلیک، به موجودی ارز دیجیتال خود در بازار دسترسی دارید و می‌توانید خریدوفروش انجام دهید.

معایب ترید چیست

  • سابقه تاریخی کوتاه: ارزهای دیجیتال هنوز به بلوغ نرسیده‌اند و برخی مشکلات شبکه‌های بلاک چینی همچون ضعف مقیاس‌پذیری یا کارمزدهای غیرمنطقی هنگام ترافیک شبکه به‌طور‌کامل رفع نشده‌اند. برخلاف فلزات گران‌بها و سایر دارایی‌های سنتی، ارزهای دیجیتال تاریخچه نسبتاً کوتاهی دارند و هنوز از آزمون زمان کاملاً سربلند بیرون نیامده‌اند. این مسئله باعث می‌شود تریدرهای سنتی‌تر یا افرادی که به فناوری‌های نوین علاقه‌ای ندارند، به این فضا کمتر اعتماد کنند.
  • نوسان و ریسک زیاد: تازه‌نفس‌بودن بازار ارزهای دیجیتال به‌علاوه اهمیت اصل عرضه و تقاضا در این بازار باعث می‌شود دارایی‌های کریپتو ماهیت نوسانی داشته باشند و با ریسک زیادی برای تریدرها همراه شوند. قیمت سهام و دارایی‌های بازارهای سنتی اغلب به‌کندی تغییر می‌کند. این در حالی است که درصد تغییر روزانه قیمت برخی ارزهای دیجیتال گاهی سه‌رقمی می‌شود. اگرچه تغییرات شدید قیمت می‌تواند برخی تریدرها را یک‌شبه میلیاردر کند، همین تغییرات در بازارهای نزولی موجب بربادرفتن سرمایه یک عمر زحمت معامله‌گرها می‌شود.

سؤالات متداول

ترید چیست؟

به خریدوفروش کالا یا خدمات ترید یا معامله‌گری گفته می‌شود. در فضای ارزهای دیجیتال، ترید عمل خریدوفروش دارایی‌ها و محصولات مبتنی‌بر کریپتوست که اغلب در بازه‌های زمانی کوتاه و برای کسب سود از نوسان‌ها بازار انجام می‌شود.

تریدر کیست؟

در واقع تریدر فردی است که از روش‌ها و ابزار مختلف برای تحلیل بازار استفاده می‌کند تا بتواند بهترین زمان انجام معامله و بهترین نقاط ممکن برای ورود به بازار و خروج از آن را تعیین کند. تریدر ممکن است در بازه‌های زمانی مختلف به تحلیل بازار و خریدوفروش دست بزند.

انواع روش‌ های ترید چیست؟

معامله‌گرها می‌توانند از روش‌ های ترید مختلفی برای کسب سود و معامله‌گری در بازار استفاده کنند. این روش‌ها بازه‌های زمانی چندثانیه‌ای (اسکالپینگ) تا چندهفته‌ای (سویینگ تریدینگ) را دربر می‌گیرند و براساس استراتژی‌های معاملاتی مختلفی انجام می‌شوند که برمبنای تحلیل تکنیکال یا تحلیل فاندامنتال بازار برنامه‌ریزی شده‌اند.

منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
عیدانه