بازارهای مالیبلاکچینکریپتو

چطور فارکس یاد بگیریم؟ – زوم ارز

به گزارش اکسران :ترید کردن در بازار فارکس همانند هر بازار مالی دیگری اگر بدون دانش و مهارت تریدینگ انجام شود، هیچ فرقی با قمار کردن ندارد و احتمال شکست خوردن در آن بسیار بیشتر از احتمال موفقیت است. بنابراین، ضرورت دارد که علاقه‌مندان به معامله کردن در بازار فارکس، پیش از وارد کردن سرمایه خود به این بازار و انجام معاملات واقعی، آموزش‌هایی را دریافت کنند.

منابع زیادی برای آموزش ترید کردن در بازار فارکس وجود دارد که خیلی از آن‌ها زیاد قابل اعتماد و جامع نیستند. خوشبختانه، بعضی از بروکرها یا کارگزاری‌های فارکس مثل بروکر ITB، محتواهای آموزشی باارزش و حساب‌های آزمایشی یا دمو را برای مشتریان خود فراهم می‌آورند.

در این مقاله می‌خواهیم به شما بگوییم که چطور می‌توانید یادگیری فارکس را شروع کنید. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

روش‌های یادگیری فارکس

یادگیری ترید کردن در بازار فارکس به صورت پیوسته و سودآور همانند حرفه‌‌ای شدن در هر کار دیگری، چالش بزرگی است و به زمان گذاشتن و تلاش کردن نیاز دارد. خوشبختانه محتواهای آموزشی زیادی برای ترید کردن در بازار فارکس در اینترنت پیدا می‌شود و خیلی از بروکرها نیز محتواهای آموزشی بسیار خوبی در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهند.

دقت داشته باشید که کپی کردن استراتژي‌های دیگر تریدرها نمی‌تواند همیشه به شما کمک کند زیرا هر تریدر، با توجه به میزان سرمایه، میزان ریسک‌پذیری و دیگر پارامترهایی که منحصر به خودش هستند، استراتژی‌های مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک خودش را دارد و بر آن اساس معامله می‌کند. بنابراین، ضرورت دارد که هر تریدر یاد بگیرد که خودش چطور ترید کند.

گذشته از این، به یاد داشته باشید که تا زمانی که آموزش شما کامل نشده و دانش و مهارت کافی را برای ترید کردن در بازار فارکس پیدا نکرده‌اید، فقط با اکانت دمو معامله کنید و دست به معاملات واقعی نزنید.

از مهم‌ترین روش‌های یادگیری ترید کردن در بازار فارکس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دقت داشته باشید که نیازی نیست برای یادگیری فارکس، هزینه زیادی بپردازید و دوره‌های گران‌قیمت را خریداری کنید. خیلی از محتواهایی که برای یادگیری معامله کردن در بازار فارکس به آن‌ها نیاز دارید، به صورت رایگان در اینترنت یافت می‌شوند و اگر نیازمند محتواهای پیشرفته‌تر هستید، می‌توانید با افتتاح حساب در بروکر آی تی بی، به صورت رایگان به چنین محتواهایی دسترسی داشته باشید.

پنج گام اصلی برای یادگیری فارکس

کسانی که اطلاع زیادی در رابطه با بازار فارکس و ترید کردن ندارند، برای شروع یادگیری معامله کردن در این بازار باید پنج گام زیر را پشت سر بگذارند؛

۱- یادگیری اصول بازار فارکس

بازار فارکس چیست و چطور کار می‌کند؟ این اولین سوالی است که باید در شروع یادگیری ترید کردن در بازار فارکس، جواب آن را پیدا کنید. همچنین، شما باید با اصطلاحات مختلف بازار مثل جفت ارزها، ارز مقابل و ارز وابسته، اسپرد، سواپ، حد سود و حد ضرر، هج و … آشنا شوید. بروکر ITBFX نه تنها مقالاتی برای آموزش اصول فارکس برای مشتریان خودش فراهم می‌آورد بلکه دارای لغت‌نامه تخصصی فارکس است که می‌توانید از آن برای یادگیری اصطلاحات تخصصی بازار فارکس استفاده کنید.

۲- یادگیری نرم‌افزار معاملاتی

پس از افتتاح حساب در بروکر، شما به یک نرم‌افزار معاملاتی دسترسی پیدا می‌کنید و می‌توانید معاملات خود را با استفاده از آن انجام دهید. بروکرها از نرم‌افزارهای معاملاتی خاصی استفاده می‌کنند که محبوب‌ترین آن‌ها نرم‌افزار متاتریدر است.

پس از یادگیری اصول و اصطلاحات بازار فارکس باید کار کردن با نرم‌افزار معاملاتی بروکر خود و استفاده از امکانات آن را یاد بگیرید. بروکر ITBFX با پلتفرم معاملاتی متاتریدر کار می‌کند و کار کردن با این نرم‌افزار را به مشتریان خودش آموزش می‌دهد.

۳- یادگیری تحلیل فاندامنتال، تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن

یادگیری تحلیل فاندامنتال، تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن
یادگیری تحلیل فاندامنتال، تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن

پس از یادگیری اصول فارکس و نحوه کار کردن با نرم‌افزار معاملاتی نباید مستقیما به سراغ ترید کردن بروید، بلکه باید مهارت ترید کردن را یاد بگیرید.

برای اینکه بتوانید شانس موفقیت خود را در هر معامله بالا ببرید و سرمایه خود را قمار نکنید، باید با روش‌های تحلیل بازار که شامل دو روش اصلی تحلیل فاندامنتال، تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن هستند، آشنا شوید.

کارگزاری آی تی بی، محتواهای ارزشمندی برای آموزش هر سه روش تحلیل فاندامنتال، تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن به مشتریان خودش ارائه می‌دهد.

حتی اگر در هر سه روش فوق حرفه‌ای شوید و بتوانید از آن‌ها به صورت ترکیبی برای پیشبینی روند قیمت استفاده کنید، هنوز برای اینکه سرمایه واقعی خود را وارد بازار کنید، خیلی زود است. شما باید پیش از شروع معامله کردن در بازار فارکس، مهارت‌های مدیریت سرمایه، مدیریت ریسک و مدیریت احساسات را نیز یاد بگیرید.

۴- مدیریت ریسک، مدیریت احساسات و مدیریت سرمایه

گفته می‌شود که دانش و مهارت تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال تنها ۳۰ درصد مسیر موفقیت در بازار فارکس است و مابقی آن به مدیریت ریسک، مدیریت و مدیریت سرمایه بستگی دارد. شما باید یاد بگیرید که چه میزان از سرمایه خود را وارد بازار و وارد هر معامله کنید، چطور ریسک هر معامله را مدیریت کنید و چه زمانی و با چه حجمی پوزیشن‌ها را باز و بسته کنید. همچنین، شما باید به احساسات خود مثل ترس و طمع تسلط داشته باشید و بتوانید با آن‌ها مقابله کنید.

بروکر آی تی بی دارای بخشی برای آموزش مهارت‌های فردی است که با مراجعه به آن می‌توانید روی مهارت‌های مدیریت ریسک، مدیریت احساسات و مدیریت سرمایه کار کنید.

۵- شروع کار با حساب آزمایشی

شروع کار با حساب آزمایشی
شروع کار با حساب آزمایشی

منظور از حساب آزمایشی یا اکانت دمو، حسابی است که با می‌توانید از آن برای تمرین معامله کردن در شرایط واقعی بازار و بدون در خطر قرار دادن سرمایه خود، تریدینگ را تمرین کنید. در واقع، حساب دمو با پول کاغذی (غیر واقعی و بدون اعتبار) شارژ می‌شود تا مهارت معامله کردن شما را بالا ببرد و بتوانید از آن برای تست کردن استراتژی‌های مختلف خود استفاده کنید. پیشنهاد می‌شود که پس از چند ماه کار کردن با حساب دمو، مستقیما به سراغ حساب استاندارد فارکس نروید و با حساب‌های مینی، میکرو و نانو کار کنید تا کاملا برای قرارگیری در شرایط واقعی بازار آماده شوید. بروکر ITBFX حساب دمو یا آزمایشی را نیز برای مشتریان خودش فراهم می‌آورد.

جمع‌بندی

پیش از شروع معامله در بازار فارکس باید بدانید فارکس چیست و چطور کار می‌کند و دانش و مهارت لازم برای معامله کردن در بازار فارکس را بیاموزید که شامل پنج مرحله یادگیری اصول فارکس، یادگیری پلتفرم معاملاتی، یادگیری تحلیل فاندامنتال، تکنیکال و پرایس اکشن، یادگیری مهارت‌های مدیریت ریسک، مدیریت احساسات و مدیریت سرمایه و در آخر، کار کردن با حساب آزمایشی است که بروکر آی تی بی همه آن‌ها را برای مشتریانش فراهم می‌آورد.

منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
عیدانه