کلاهبرداری رمزارزی هزاران میلیاردی آمیتیس؛ متهم هنوز متواری است!
پرونده جنجالی شرکت آمیتیس و اکبر داداشی همچنان وضعیت نامعلومی دارد. داداشی به عنوان متهم اصلی این پرونده همچنان متواری است و به نظر میرسد شاکیان از روند پیگیری دستگاه قضا رضایت چندانی ندارند. طبق گزارش فارس نیوز، یکی از شاکیان اعلام کرده دستگاه قضا جدیت کافی برای حل این پرونده را ندارد.
پرونده شکایت از شرکت آمیتیس بیش از ۲ هزار شاکی دارد. اکبر داداشی به عنوان متهم اصلی، سرمایه مردم را برای انجام معاملات فیوچرز جذب کرده است. او که در سال ۹۸ وعده سود ۱ درصدی روزانه را داده بود، یک سال بعد واریز سود را به طور کامل متوقف کرد. سپس داداشی ارز دیجیتال لیام را به سرمایهگذاران معرفی کرد. پس از نابودی بخش زیادی از سرمایهها و شکایت مالباختگان، اکبر داداشی در دی ماه ۹۹ بازداشت شد.
در اسفند ۹۹ داداشی با قید وثیقه آزاد شد. گویا در جریان بررسی این پرونده، بازپرس تغییر کرده و مبلغ وثیقه نیز کاهش چشمگیری داشته است. همین موضوع باعث نارضایتی شدید شاکیان شده است. در حال حاضر متهم اصلی متواری است و هنوز دستگاه قضا موفق به بازداشت او نشده است. پای پدر و مادر اکبر داداشی هم به عنوان همدست، شریک و سرمایهگذار شرکت، به این پرونده باز شده است.
ثبت نام
حواشی این پرونده زمانی بیشتر شد که متهم فراری در یک روم کلاب هوس ادعا کرد کیف پولی حاوی ۱۸۳۰ بیت کوین را به دستگاه قضا تحویل داده است. ارزش روز این مقدار بیت کوین حدود ۲.۵ هزار میلیارد تومان است. البته بررسیهای قضایی نشان میدهد این ادعا دروغی برای پیچیده کردن پرونده است. او که با وعده جبران خسارتها در سال ۹۹ آزاد شده و با وساطت بازپرس رضایت موقت حدود ۸۰۰ شاکی را جلب کرده بود، هنوز هیچ خسارتی به هیچ یک از شاکیان پرداخت نکرده است.
دادگاه این متهم در سال ۱۴۰۰ برگزار شد. وکیل و خانواده داداشی تلاش کردند با ترفندهایی مثل محجور اعلام کردن متهم، او را تبرئه کنند یا تخفیف بگیرند. در نهایت اکبر داداشی به عنوان متهم اصلی به ۳ سال و ۹ ماه حبس و امیرحسین داداشی، به عنوان همکار و پسرعموی متهم اصلی، به دو سال زندان محکوم شد. محکومیتهایی هم شامل حال تعدادی دیگر از متهمان شد. پس از این، حکم پیگیری شاکیان برای مطالبه خسارت و همچنین دستگیری و محکومیت بیشتر داداشی ادامه داشته است. شاکیان معتقدند دستگاه قضا بیش از حد با متهم اصلی مماشات میکند.