کریپتو

آیا روسیه به بزرگترین کشور استخراج‌کننده بیت کوین تبدیل می‌شود؟

در طول سه ماه اول سال ۲۰۲۳، روسیه به دومین استخراج‌کننده بزرگ بیت کوین تبدیل شد. در حالی که آمریکا در رتبه نخست قرار دارد، سیاست‌های قانون‌گذاران این کشور بر ضد صنعت استخراج ممکن است در نهایت باعث صعود روسیه به رتبه اول شود.

به گزارش بی‌این‌کریپتو، چین زمانی بزرگترین استخراج‌کننده ارز دیجیتال در جهان بود و چیزی حدود ۶۵ تا ۷۵٪ از کل هش ریت شبکه بیت کوین را به خود اختصاص داده بود. با این حال، با ممنوعیت استخراج رمزارزها در این کشور در سال ۲۰۲۱ و تعطیلی شرکت‌های بزرگ استخراج، ماینرها راهی کشورهای مختلفی از جمله قزاقستان، آمریکا و روسیه شدند.

در ادامه، با افزایش فعالیت ماینرها در آمریکا، این کشور به بزرگترین استخراج‌کننده ارز دیجیتال در جهان تبدیل شد. با این حال، همه چیز در حال تغییر است و این احتمال وجود دارد که آمریکا رتبه نخست را از دست بدهد.

۵۰۰ میلیون بیبی دوج رایگان
فقط با ثبت نام در صرافی بیت لند، ۵۰۰ میلیون بیبی دوج جایزه بگیرید!



ثبت نام

به گفته بیت ریور (BitRiver)، شرکت روسی که از نیروی برق آبی برای استخراج رمزارزها استفاده می‌کند، ظرفیت استخراج در کشور روسیه در ماه ژانویه (دی) سال جاری به ۱ گیگاوات رسیده و برای نخستین بار در جایگاه دوم بزرگترین کشورهای استخراج‌کننده رمزارز قرار گرفته است.

ایگور رونتس (Igor Runets)، مدیرعامل شرکت بیت ریور معتقد است به دلیل افزایش قیمت برق و حذف مشوق‌های مالیاتی برای استخراج‌کنندگان ارز دیجیتال در آمریکا، میزان فعالیت‌های مربوط به این صنعت در این کشور کاهش یافته است. وی در این رابطه می‌گوید:

علاوه بر این، اکثر تجهیزات خریداری شده توسط ماینرهای آمریکایی به صورت نسیه خریداری شده است، بنابراین، بسیاری از شرکت‌ها در حال ورشکستگی هستند یا پیش از این ورشکست شده‌اند.

مالیات بالای ماینرها در آمریکا

به طور کلی، اخیرا فضای نظارتی و مالیاتی برای صنعت استخراج در کشور آمریکا به طور قابل توجهی سخت‌گیرانه‌تر شده است.

سابقا معافیت‌هایی وجود داشت که به تشکیلات بزرگ محاسباتی از جمله ماینرها اجازه می‌داد برای مثال در مونتانا مالیات کمتری پرداخت کنند اما این معافیت‌ها رفته رفته در حال محو شدن هستند.

به عنوان مثال، در برنامه بودجه سال ۲۰۲۳ که توسط رییس جمهور بایدن ارائه شده است، وزارت خزانه‌داری مالیات ۳۰ درصدی غیرمستقیم را برای صنعت استخراج پیشنهاد کرده است. این مالیات بر هزینه‌های تامین انرژی شرکت‌های استخراج ارز دیجیتال اعمال می‌شود. علاوه بر این، این دسته از شرکت‌ها باید میزان مصرف برق و منابع انرژی خود را گزارش دهند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا نیز در گزارش ماه مارس خود مدعی شد رشد استخراج دارایی‌های دیجیتال تاثیر زیست‌محیطی منفی دارد و می‌تواند قیمت برق را افزایش دهد. به وضوح می‌توان متوجه شد طرح پیشنهادی برای اخذ مالیات از ماینرهای آمریکایی به منظور محدود کردن رشد صنعت استخراج ارائه شده است. در این گزارش آمده است:

مالیات غیرمستقیم بر مصرف برق توسط ماینرهای دارایی‌های دیجیتال می‌تواند فعالیت آنها را همراه با تاثیرات زیست محیطی مرتبط و سایر آسیب‌ها کاهش دهد.

قانون‌گذاران فدرال افزایش مالیات را به عنوان راهی برای مهار صنعت استخراج قلمداد می‌کنند. در همین حال، برخی از ایالت‌ها رویکرد مستقیم‌تری را برای توقف استخراج رمزارزها اتخاذ کرده‌اند.

شهرستان بان‌کوم (Buncombe) در کارولینای شمالی به دنبال اعمال ممنوعیت یک ساله برای استخراج ارزهای دیجیتال است. هدف از این کار، بازنویسی سیاست‌های منطقه‌ای برای استخراج دارایی‌های دیجیتال است.

در همین حال، مجلس سنای تگزاس نیز لایحه‌ای را ارائه کرده که نحوه تعامل ماینرهای بیت کوین با شبکه برق دولتی و چگونگی اخذ مالیات از آنها را مشخص می‌کند.

حمایت دولت از استخراج رمزارزها در روسیه

در حالی که مقامات آمریکایی به دنبال اعمال محدودیت بر صنعت استخراج رمزارزها هستند، تحولات اخیر نشان می‌دهد روسیه ممکن است جایگاه آمریکا را در این صنعت از آن خود کند.

اخیرا گزارش شده بود که دولت روسیه برای تاسیس یک مرکز استخراج ۱۰۰ مگاواتی در شرق سیبری یارانه در نظر گرفته است.

این مرکز استخراج که توسط شرکت بیت ریور در دست احداث است، هیچ مالیاتی برای زمین و یا دارایی‌های خود پرداخت نخواهد کرد و از مشوق‌های مالیاتی مثل کاهش نرخ مالیات بر درآمد بهره‌ خواهد برد. علاوه بر این، این مرکز برق یارانه‌ای با ۵۰٪ قیمت کنونی دریافت خواهد کرد.


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
عیدانه