۶ افزونه برای تبدیل ChatGPT به یک دستیار کاربردی
ChatGPT یک چت بات جدید مبتنی بر هوش مصنوعی است که سروصدای زیادی بهپا کرده است. این ربات چت که در گفتگو تخصص دارد، توسط شرکت OpenAI ساخته شده است و هدف اصلی از ساخت آن طبیعیتر کردن تعامل با هوش مصنوعی است. چت بات ChatGPT تقریبا در مورد همه چیز میداند و تقریبا به اکثر سوالات شما پاسخ میدهد. مطمئنا شما هم تا به حال گفتگو با این ربات را امتحان کردهاید. به هر حال اگر تمایل دارید از این نوآوری جدید مانند یک دستیار روزانه در برنامههای مختلف مثل تلگرام، توییتر، واتساپ و Word استفاده کنید، با اکسران و معرفی ۶ افزونه ChatGPT همراه باشید.
با ثبت نام در صرافی اکسران 200 هزار تومن جایزه بگیرید!
به همراه 100 هزار تومن پاداش معرفی از هر نفر!
افزونههای ChatGPT
چت بات ChatGPT برای کاربران آنقدر هیجانانگیز بوده که بسیاری شمارههای مجازی خریدند تا امکانات و چت کردن با آن را شخصا تجربه کنند. اگرچه دیتابیس این ربات مبتنی بر هوش مصنوعی هنوز آنلاین نیست و اطلاعات آن تا سال ۲۰۲۱ محدود شده است، اما باز هم پاسخی که به سوالات میدهد برای بسیاری حیرتانگیز است. تقریبا در مورد همهچیز میتوانید از این ربات سوال بپرسید، حتی برخی تولید محتوا و نگارش مقاله را هم به ChatGPT سپردهاند.
ویژگیها و پاسخهای چت جی پی تی باعث شده تا افراد زیادی بخواهند این ربات را دمدست داشته باشند و مرتب از کمک آن بهره ببرند. خوشبختانه فضای اینترنت مملو از ابزارها و افزونههایی است که به ما کمک میکنند استفاده آسانتری از سرویس جدید ChatGPT داشته باشیم. در ادامه به ۶ ابزار مختلف اشاره میکنیم که تعامل با این چت بات را آسانتر و شبیه به یک دستیار روزانه میکند.
افزونه موتور جستجو و گوگل کروم ChatGPT
آیا دوست دارید از ChatGPT به راحتی در هر جایی استفاده کنید؟ خوشبختانه یک افزونه کروم عالی برای چت بات ChatGPT وجود دارد. میتوانید از این افزونه برای نوشتن توییتها، بررسی ایمیلها، یافتن ایرادهای کدها و بهمعنای واقعی برای هر کار قابلتصور دیگری استفاده کنید.
شاید بپرسید آیا میتوان ChatGPT را با موتورهای جستجو هم ادغام کرد؟ بله، یکپارچهسازی ChatGPT با موتورهای جستجو و بدون نیاز به رابط امکانپذیر است. فقط لازم است این افزونه را به هر دو مرورگر کروم و فایرفاکس اضافه کنید تا پاسخهای ChatGPT را به طور مستقیم در قسمت جستجوهای گوگل دریافت نمایید.
اگر ترجیح میدهید از یک موتور جستجوی از پیش یکپارچهسازی شده استفاده کنید، میتوانید از موتور جستجوی Perplexity.ai کمک بگیرید. این موتور جستجو برای پاسخ به سوالات شما همزمان از ChatGPT و Bing استفاده میکند.
استفاده از دستیارهای صوتی مثل Siri یا Alexa نیز رایج و جستجوی صوتی برای بعضی افراد به یک عادت تبدیل شده است. بهتر است بدانید امکان صحبت کردن و جستجوی صوتی در چت جی پی تی هم وجود دارد. با استفاده از افزونهای در کروم میتوانید مستقیما با چت جی پی تی صحبت کنید.
یکپارچهسازی ChatGPT با Google Docs و Microsoft Word
اگر کارتان تولید محتوا است یا به نوشتن علاقه دارید، قطعا دوست دارید که حین تایپکردن هم Chatgpt در کنارتان باشد. معمولا برای تایپ کردن یا از نرمافزار Word و یا از گوگل داکس استفاده میشود. پس از اجرای دستورات گیت هاب و یکپارچهسازی چت جی بی تی با هر دو نرمافزار گوگل داکس (Google Docs) و مایکروسافت ورد (Microsoft Word)، میتوانید از قدرت بینظیر ChatGPT در ویرایش متن نهایت استفاده را ببرید.
اگر فکر میکنید مکالمه جالبی با ChatGPT داشتید و دوست دارید این گفتگو را برای مرور مجدد یا حتی نوشتن یک کتاب ذخیره کنید، باید گفت این امکان هم وجود دارد. با استفاده از افزونههای کروم، اج یا فایرفاکس میتوانید تمام مکالمات خود با ChatGPT را بهصورت یک فایل PDF ،PNG یا HTML ذخیره کنید.
یکپارچهسازی ChatGPT با تلگرام، واتساپ و توییتر
پیامرسانهای تلگرام و واتساپ از محبوبترین برنامهها هستند و کاربران زیادی در سراسر دنیا دارند؛ بهخصوص تلگرام که امکانات بیشتری در اختیار کاربران میگذارد و از رباتهای آن استفادههای مختلفی میشود. نظرتان در مورد بات تلگرامی چت جی پی تی چیست؟ با اجرای دستورالعملهای گیتهاب میتوانید یک ربات تلگرامی تحت پشتیبانی ChatGPT ایجاد و با آن صحبت کنید.
اگر استفاده از واتسپ را ترجیح میدهید، خوشبختانه امکان یکپارچهسازی ChatGPT با این نرمافزار هم وجود دارد. فقط کافی است دستورات گیت هاب را اجرا کنید.
آخرین موردی که میخواهیم به آن اشاره کنیم، شبکه اجتماعی محبوب توییتر است. از قدرت این ربات هوش مصنوعی آنجا هم میتوان استفاده کرد. با استفاده از رباتهای موجود در توییتر، کاربر به جای اینکه سوالات خود را از صفحه وب OpenAI بپرسد، میتواند پاسخ خود را مستقیما همانجا از ChatGPT بگیرد. به طور مثال میتوانید از موارد زیر کمک بگیرید:
سخن پایانی
ChatGPT یک چت بات هوش مصنوعی است که میتواند در زمینههای مختلف مانند حل مسائل ریاضی و فیزیک، کد نویسی، نوآوریهای نوین، تولید محتوای وبلاگ، متن آهنگ و تقریبا همه چیز به سوالات کاربر پاسخ دهد. به لطف وجود افزونههای مختلف ChatGPT برای مرورگرها، نرمافزارهای واتسپ و تلگرام و یکپارچهسازی با موتورهای جستجو، استفاده از این چت بات تقریبا در همه جا امکانپذیر است. در این مقاله ۷ مورد از این افزونهها را معرفی کردیم. نظر شما در مورد چت جی پی تی چیست؟ به نظر شما مزایا و معایب گستردهتر شدن هوش مصنوعی در زندگی روزانه ما چه میتواند باشد؟