شکایت صرافی جمینی علیه یک ارز دیجیتال! ماجرا چیست؟
جمینی، صرافی ارزهای دیجیتالی که به دست کامرون و تایلر وینکلووس تأسیس شده است، یک شکایت مدنی علیه گروه ارز دیجیتال DCG و مدیر عامل آن، بری سیلبرت، به دلیل ورشکستگی جنسیس کپیتال، شرکتی که جمینی شراکت تجاری قابلتوجهی با آن داشت، تنظیم کرده است. در این دادخواست ادعا شده است که سیلبرت معمار و مغز متفکر کلاهبرداری انجامشده توسط DCG و جنسیس بوده است.
شروع کن
کامرون وینکلووس، یکی از بنیانگذاران جمینی، ادعا میکند که جنسیس در ژوئن 2022 ورشکسته شد، اما به جای هشدار دادن به سرمایهگذاران و طلبکاران، این شرکت با کمک DCG و بری سیلبرت، این واقعیت را پنهان کرد.
جمینی برنامه Earn خود را با همکاری جنسیس تسهیل کرد. با این حال، زمانی که جنسیس ورشکست شد، برداشتها را متوقف و تقریباً 1.45 میلیارد دلار دارایی متعلق به کاربران برنامه Earn را مسدود کرد. این صرافی تصمیم گرفت به این برنامه پایان دهد و از DCG خواست تا بدهی خود را طی پنج سال بازپرداخت کند. طبق گفته وینکلووس، سیلبرت مستقیماً مداخله کرد و سعی کرد جمینی را از پایان دادن به برنامه Earn خود با جنسیس منصرف کند؛ علیرغم اینکه میدانست این شرکت اساساً ورشکسته است.
اتهامات جمینی علیه سیلبرت و DCG شامل ایجاد گزارشهای مالی نادرست برای پنهان کردن حقیقت از جمینی و طلبکاران، ارائه یک سفته 10 ساله شورایی که ارزش واقعی نداشت و جعل اسناد مالی برای تظاهر به قابل دریافت بودن آن به ارزش 1.1 میلیارد دلار است. این اتهامات همچنین ادعا میکنند که مشکلات در نهایت با درخواست ورشکستگی جنسیس در ژانویه 2023، شش ماه پس از ادعای ورشکستگی این شرکت، به اوج خود رسید. DCG به این اتهامات پاسخ داده و بیان کرده است که آنها یک شلیک تبلیغاتی توسط دوقلوهای وینکلووس برای طفره رفتن از مسئولیت اجرای برنامه Earn هستند. این شرکت همچنین ادعا میکند که اتهامات مطرحشده علیه خود و کارکنان آن بیاساس، افتراآمیز و کاملاً نادرست است. DCG افزود که متعهد به یافتن راهحلی دوستانه برای همه طرفهای درگیر در روند ورشکستگی است.
جمینی 6 ژوئیه مهلتی برای DCG و جنسیس تعیین کرده بود تا مشکل بازپرداخت را حل کنند، وگرنه دعوی قضایی را پیگیری خواهد کرد. DCG، جنسیس، و سیلبرت نیز توسط طلبکاران مختلف جنسیس در یک دعوای گروهی جداگانه مورد شکایت قرار گرفتهاند. اتهامات وارده به سیلبرت و DCG در این موارد فقط ادعایی است و ثابت نشده است.