افزایش نگرانیها از بحران مالی در آمریکا! بازار ارزهای دیجیتال چه میشود؟
بر اساس نظرسنجی اخیر موسسه گالوپ (Gallup)، حدود نیمی از مردم آمریکا نگران امنیت پولهای سپرده خود در بانکها هستند. صنعت بانکداری آمریکا در حال جنگ با تورم است و چندین نهاد و مؤسسه مالی معتبر در ماههای گذشته ورشکست شدهاند.
آیا فاجعه ۲۰۰۸ تکرار میشود؟
بر طبق نظرسنجی گالوپ، ۴۸ درصد از مردم در «وضعیت نگران» و ۲۰ درصد در وضعیت «بسیار نگران» هستند. این نظرسنجی پس از فروپاشی بانک سیلیکون و بانک سیگنچر انجام شد. جالب است که در زمان انجام این نظرسنجی هنوز بانک First Republic ورشکست نشده بود.
موسسه گالوپ اعلام کرده که این سطح از نگرانی با وضعیت سال ۲۰۰۸ برابری میکند. در آن زمان بسیاری از بانکها و مؤسسات دچار بحرانهای مالی شدیدی شدند و وضعیت اقتصادی ایالات متحده در حالت بحرانی قرار داشت. در سپتامبر ۲۰۰۸، بانک Lehman Brothers ورشکست شد تا بزرگترین پرونده سقوط مالی این کشور تشکیل شود.
کارشناسان مؤسسه هوور (Hoover) میگویند اگر نیمی از مردم سپردههای خود را برداشت کنند، ۱۸۶ بانک دیگر در خطر ورشکستگی هستند. از طرف دیگر، صورت مالی و جمع سود و زیان برخی بانکها و مؤسسات معروف مثل پک وست (PacWest)، آریزونا (Arizona’s Western Alliance) و فرست هوریزون (First Horizon) هم در حالت سر به سر قرار دارد.
ثبت نام
صدها بانک آمریکایی در معرض ورشکستگی هستند!
در اوایل ماه جاری میلادی، نشریه تلگراف بریتانیا گزارشی را منتشر کرد که نشان میدهد نیمی از بانکهای ایالات متحده در معرض ورشکستگی هستند. آمیت سیرو (Amit Seru)، کارشناس بانکی دانشگاه استانفورد، تحقیقاتی را بر اساس این گزارش آغاز کرد. نتیجه این تحقیقات بسیار نگرانکننده بود؛ زیرا ارزش داراییهای بیش از ۲۳۱۵ بانک آمریکا کمتر از میزان بدهیهایشان است. طبق این تحقیقات، ارزش بازار داراییهای سیستم بانکی آمریکا ۲.۲ تریلیون دلار کمتر از ارزش محاسباتی وامهای تسویهنشده است.
در شرایط بحران مالی دولتها و بیاعتمادی به بانکها، عموماً مردم دارییهایشان را در بازارهای مطمئنتری مثل بازار طلا و ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری میکنند که این به نوبه خود باعث افزایش تقاضا و در نتیجه رشد این بازارها خواهد شد.