کریپتو

آشتیانی: به صرافی‌های ایرانی رمزارز «اینماد» داده می‌شود

پس از مدت‌ها بحث و بررسی درباره اعطای اینماد به پلتفرم‌های تبادل ارزهای دیجیتال، به نظر می‌رسد که پس از طی این مسیر پر پیج و خم، با اعطای این نشان به پلتفرم‌های ایرانی مبادله رمزارز موافقت شده است. با اعطای «اینماد» مشکلات قانونی همکاری بانک‌ها با پلتفرم‌ها تبادل رمزارز برطرف می‌شود و نظارت بر این پلتفرم‌ها قاعده‌مند می‌شود و گام مهمی در راستای به رسمیت شناخته شدن این صنعت در ایران برداشته می‌شود.

به نقل از همشهری، عباس آشتیانی، مدیرعامل انجمن فناوران زنجیره بلوک (انجمن بلاکچین)، در مصاحبه با این خبرگزاری از اجرای پیشنهاد قبلی انجمن در هفته پیش‌رو خبر داد و درباره جزییات آن اظهار داشت:

کسب‌وکارها در یکی از تشکل‌های بخش خصوصی عضو می‌شوند و با پیشینه اولیه خود و الزاماتی که تدوین می‌شود تنظیم‌گری صورت‌می‌گیرد و تشکل‌های بخش خصوصی هم تا حد ممکن بر این الزامات نظارت می‌کنند. پس از آن، کسب‌وکارها در سازمان توسعه تجارت الکترونیکی در بخش «سایر حوزهای مالی» ثبت‌نام می‌کنند و پرونده آنها برای بررسی در دیتابیس سازمان قرار می‌گیرد.

۵۰۰ میلیون بیبی دوج رایگان
فقط با ثبت نام در صرافی بیت لند، ۵۰۰ میلیون بیبی دوج جایزه بگیرید!
ثبت نام

مدیرعامل انجمن بلاکچین در ادامه عنوان کرد:

با معرفی یکی از تشکل‌ها، دیتابیس ای‌نماد که در بخش سایر حوزه‌های مالی قرار دارد، تایید و به شرکت شاپرک معرفی می‌شود تا درگاه پرداخت با کد صنف ۷۸۰۰ به آنها اعطا شود. به این ترتیب، هم رسته صنفی فعالان این حوزه مشخص می‌شود و هم شرکت شاپرک به قانون شورای پول احترام گذاشته است.

آشتیانی اظهار داشت ای‌نماد این کسب‌وکارها را از نوع «بدون ستاره و غیرقابل درج در سایت» است و صرفا مشکلات قانونی که پیش از این برای اعطای خدمات بانکی به این پلتفرم‌ها وجود داشت را برطرف می‌کند. مدیرعامل انجمن بلاکچین این موضوع را گامی مثبت و رو به جلو دانست و گفت:

یکی از مهم‌ترین پیامدهای این اتفاق این است که از ریسک کسب‌وکارها می‌کاهد. به‌عبارت دیگر، کسب‌وکارهایی که عضو تشکل‌های بخش خصوصی هستند، در مقایسه با کسب‌وکارهایی که حاضر به پذیرش این حد از تنظیم گری هم نشده‌اند، ریسک بسیار کمتری خواهند داشت. بنابراین تا حدودی جلوی آسیب‌های احتمالی برای کسانی که با نیت سوء وارد این حوزه می‌شوند، گرفته می‌شود.

البته آشتیانی تاکید کرد که این تنها کسب‌وکارهای موجود را شامل می‌شود. او در این باره اظهار داشت:

تعداد این کسب‌وکارها حدود ۳۰۰ است، اما برآوردهای شاپرک نشان می‌دهد که بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ درگاه مربوط به خدمات کسب‌وکارهای تبادل رمزارز فعال است.

به همین‌خاطر، آشتیانی اظهار امیدواری کرد که کسب‌وکارهای بالقوه بتوانند در آینده از فرصت یکسانی برای ورود به عرصه رقابت در این حوزه برخوردار شوند. آشتیانی همچنین اظهار داشت این اقدام باعث قاعده‌مند شدن تنظیم‌گری و نظارت بر حوزه کریپتو می‌شود و ایران را در جمع کشورهایی قرار می‌دهد که در آن‌ها وجود فناوری بلاکچین و رمزارزها به رسمیت شناخته شده است.


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
عیدانه