کریپتو

رشد 40 درصدی حملات فیشینگ رمز ارزی طی یک سال

رشد 40 درصدی حملات فیشینگ رمز ارزی طی یک سال

در سال 2022، شرکت امنیتی روسی Kaspersky حدود 5 میلیون حمله فیشینگ رمز ارزی شناسایی کرده است.


مقایسه قیمت صرافی ارز دیجیتال

به گزارش زوم ارز، سو استفاده‌گران در حملات سایبری مرتبط با رمز ارزها، میزان استفاده از تهدیدهای سیستم مالی سنتی همچون بدافزار موبایلی را کنار گذاشته و تمرکز خود را به فیشینگ تغییر داده‌اند.

شرکت امنیتی Kaspersky فاش کرد که در سال 2022 میزان حملات فیشینگ شاهد 40 درصد رشد بوده‌اند. در این سال این شرکت حدود 5 میلیون حمله فیشینگ رمز ارزی را شناسایی کرده است. در سال 2021 این رقم حدود 3.5 میلیون حمله بوده است.

در حالی که Kaspersky نمی‌تواند افزایش این عدد در سال 2023 را پیش‌بینی کند، در سال جاری حملات فیشینگ به روند خود ادامه داده‌اند. اخیرا در ماه مارس شرکت کیف پول‌های سخت‌افزاری رمز ارزی Trezor نسبت به تلاش‌ها جهت دزدیدن رمز ارز کاربران با فریب سرمایه‌گذاران جهت ورود عبارت ریکاوری خود در یک سایت فیک مشابه سایت رسمی این شرکت، هشدار داد.

طی نظرسنجی انجام شده توسط Kaspersky در سال 2022، از هر هفت شرکت‌کننده یک نفر به قربانی شدن در حمله فیشینگ رمز ارزی اعتراف کرده است. در حالی که حملات فیشینگ عدمتا شامل کلاهبرداری‌های اهدای پاداش یا صفحات فیشینگ کیف پول می‌شوند، کلاهبرداران به تکامل استراتژی‌های خود ادامه می‌دهند.

بر اساس داده‌های شرکت Kaspersky رمز ارز هنوز نماد دستیابی سریع به ثروت با کمترین زحمت به شمار می‌رود؛ موضوعی که کلاهبرداران را جهت ابتکار در تکنیک‌های خود برای فریب سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال جذب می‌کند.

اخیرا سرمایه‌گذاران آربیتروم در سرور رسمی دیسکورد این رمز ارز با یک لینک فیشینگ مواجه شدند. بنا به گزارشات، یک هکر حساب دیسکورد یکی از توسعه‌دهندگان آربیتروم را هک کرده و سپس از آن جهت به اشتراک گذاشتن بیانیه‌ی فیک با لینک فیشینگ استفاده کرده است.

بنا به سایت Cointelegraph، این لینک فیشینگ کاربران را به یک سایت خالی دارای عبارت «استغفرالله» هدایت می‌کند.

منبع: Cointelegraph


سر تیتر اخبار:


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
عیدانه