کریپتو

مشکلات تورمی چین و اثر ریپل بر بیت کوین

مشکلات تورمی چین و اثر ریپل بر بیت کوین

به گزارش زوم ارز،

چرخیدن اقتصاد چین به سمت کاهش تورم برای اولین بار در بیش از دو سال گذشته ممکن است اثرات کوتاه مدت منفی بر بیت کوین (BTC) داشته باشد.

در آخرین قسمت از Macro Markets، تحلیلگر مارسل پچمن استدلال کرد که کاهش تورم در چین، که اقتصاددانان معتقدند یک مسئله است، از بین خواهد رفت. اثرات نامطلوب کوتاه‌مدت تا میان‌مدت بر بیت‌کوین، کالاها و همچنین سهام‌هایی که به رشد اقتصاد جهانی متکی هستند.

پچمن گفت: «مطمئناً نگهداری سهامی که اتفاقاً به رشد اقتصادی جهانی وابسته است یا صرفاً از اهرم مالی بیش از حد استفاده می کند، جالب نخواهد بود.

“و احتمالا زمان مناسبی برای نگهداری کالاها نیست. بنابراین در صورت کاهش رشد چین، انتظار یک تاثیر منفی کوتاه مدت تا میان مدت بر بیت کوین را داشته باشید.”

ماه گذشته، چین برای اولین بار در دو سال گذشته شرایط کاهش تورم را تجربه کرد که نشان‌دهنده یک مرحله بالقوه نگران‌کننده در اقتصاد در حال مبارزه آن است.

طبق شاخص رسمی قیمت مصرف کننده، قیمت مصرف کننده چین در ماه جولای نسبت به سال قبل ۰.۳ درصد کاهش یافته است.

با در نظر گرفتن قیمت‌های بی‌ثبات مواد غذایی و انرژی، تورم اصلی در ماه جولای به ۰.۸ درصد رسید که بالاترین سطح از ژانویه است، از ۰.۴ درصد در ژوئن.

انتشار داده‌ها تصویری تاریک برای چین ترسیم می‌کند، زیرا بهبود اقتصادی به دلیل مسائل مختلف از جمله کاهش صادرات، بیکاری بی‌سابقه جوانان، و بازار مسکن راکد از بین می‌رود.

چین همچنین با کاهش قیمت ها در بخش های مختلف، از جمله کالاهایی مانند فولاد و زغال سنگ، و همچنین کالاهای مصرفی ضروری مانند سبزیجات و لوازم خانگی مواجه است.

این برخلاف روند جهانی است که بسیاری از کشورها پس از کاهش محدودیت‌های کووید-۱۹ با افزایش تورم دست و پنجه نرم می‌کنند.

نگرانی در تقویت بالقوه انتظار کاهش قیمت‌ها نهفته است، که می‌تواند تقاضا را کاهش دهد، بار بدهی را تشدید کند و اقتصاد را در چرخه‌ای گرفتار کند که فرار از آن با استفاده از اقدامات محرک سنتی به کار گرفته شده توسط سیاست‌گذاران چینی دشوار است.

کاهش نرخ تورم خطر خاصی را برای کشورهایی مانند چین با سطح بدهی بالا ایجاد می کند، زیرا هزینه خدمات دهی به آن بدهی را افزایش می دهد و ممکن است از استقراض، هزینه و سرمایه گذاری جلوگیری کند.

اسوار پراساد، اقتصاددان دانشگاه کرنل که زمانی ریاست بخش چین صندوق بین المللی پول را بر عهده داشت، به وال استریت ژورنال گفت: «واقعیت به طور فزاینده ای تلخ به نظر می رسد.

«رویکرد دولت برای کم‌اهمیت جلوه دادن خطرات کاهش تورم و توقف رشد می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد و خروج اقتصاد از مارپیچ نزولی آن را حتی سخت‌تر کند».

تأثیر ترازنامه فدرال رزرو

پچمن همچنین درباره تأثیرات ترازنامه فدرال رزرو ایالات متحده و چگونگی افزایش دارایی های خود به میزان ۵ تریلیون دلار بین دسامبر ۲۰۱۹ و آوریل ۲۰۲۲ صحبت کرد.

او خاطرنشان کرد که این دوره گسترش همزمان با کاهش ۳۸ درصدی شاخص S&P 500 است.

علاوه بر این، ترازنامه فدرال رزرو درست زمانی که شاخص بورس به بالاترین حد خود یعنی ۴۸۰۰ رسید، از ۸.۹ تریلیون دلار گذشت.

به گفته پچمن، موضوع در کسری قابل توجه وزارت خزانه داری ایالات متحده نهفته است، زیرا دولت بیش از آنچه از درآمدها و مالیات دریافت می کند هزینه می کند.

در نتیجه، دولت باید بخشی از بدهی‌ها را به‌جای انقضای آن کنار بگذارد.

این بدان معناست که فدرال رزرو ممکن است دیگر نتواند به کاهش ترازنامه خود که نقش مهمی در کاهش تورم داشته است ادامه دهد.

در نهایت، پچمن استدلال کرد که هنگامی که فدرال رزرو مجبور شود ترازنامه خود را دوباره گسترش دهد، تورم به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

او به افرادی که دارایی‌های ارزشمندی مانند سهام اپل، زمین، طلا و بیت‌کوین دارند توصیه کرد که محکم نگه دارند و تحت تأثیر دوره موقت کاهش تورم قرار نگیرند.


منبع: cryptonews.com


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
عیدانه