کریپتو

پلتفرم محبوب eToro چهار رمزارز مطرح شده در شکایت‌های SEC را حذف می‌کند: متیک، الگورند، مانا و دش

پلتفرم «eToro» اعلام کرد که به‌دلیل اظهارات جدید کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، دیگر نمی‌تواند امکان خرید رمزارزهایی مثل متیک و الگورند را برای کاربران آمریکاییش فراهم کند. این پلتفرم درباره سولانا هیچ صحبتی نکرده و همین مسئله، سوالات زیادی را در بین معامله‌گران ایجاد کرده است. eToro مانند رابین‌هود یکی از پلتفرم‌های محبوب معاملات سهام و کریپتو است که معاملات کریپتو بخش کوچکی از کسب و کار آن را تشکیل می‌دهد.

به‌ نقل از کوین‌تلگراف، پلتفرم «eToro» اعلام کرد که در واکنش به اظهارات جدید SEC، امکان خرید رمزارزهای الگورند (ALGO)، دیسنترالند (MANA)، متیک (MATIC) و دش (DASH) را برای کاربران آمریکایی خود حذف می‌کند. همان‌طور که پیش‌تر گزارش دادیم پلتفرم رابین‌هود هم به همین خاطر کاردانو، متیک و سولانا را از فهرست معاملاتی خود حذف کرد.

واریز و برداشت بدون محدودیت در صرافی اتراکس
با ثبت نام در اتراکس 50 هزار شیبا و 500 هزار بیت تورنت هدیه بگیرید!

هدیه بگیر!

گفتنی است که کمیسیون مذکور در متن شکایت خود علیه صرافی‌های کوین‌بیس و بایننس اعلام کرده بود همه این رمزارزها نوعی اوراق بهادار هستند. eToro در این باره گفته است:

eToro مدام دارایی‌های دیجیتال را با توجه به قوانین و مقررات در حال تکامل موجود، بررسی می‌کند. با توجه به اخباری که اخیرا منتشر شده است، ما قصد داریم فهرست معاملات خود را برای کاربران آمریکاییمان به‌روزرسانی کنیم.

دارایی‌های مذکور در ۱۲ جولای (۲۱ تیر) برای خرید از فهرست معاملاتی eToro حذف می‌شوند؛ اما شهروندان آمریکایی همچنان می‌توانند به فروش و نگهداری آن‌ها ادامه دهند. eToro در صحبت‌های خود تاکید کرد که همیشه سعی می‌کند دارایی‌های مختلفی را در اختیار کاربرانش قرار دهد؛ اما به همکاری خود با قانون‌گذاران سراسر جهان هم ادامه می‌دهد تا با شکل دادن آینده صنعت رمزارزها، آن‌ها را در اختیار سرمایه‌گذاران عادی بگذارد.

از طرفی، اعضای جامعه رمزارزها این سوال را مطرح کرده‌اند که چرا eToro همچنان از سولانا پشتیبانی می‌کند. آن‌ها می‌گویند SEC در پرونده‌های مذکور از سولانا هم به‌عنوان یک اوراق بهادار نام برده، اما eToro واکنشی نسبت به آن نشان نداده است. ‌eToro‌ هنوز به این سوال پاسخ نداده و سخنگوی آن، فقط روی این مسئله تأکید کرده است که سولانا همچنان در این پلتفرم معامله خواهد شد.

شایان ذکر است که این پلتفرم در دسامبر ۲۰۲۰ (آذر ۱۳۹۹) هم ریپل را به‌دلیل مشکلات حقوقی بین SEC و ریپل لبز (Ripple Labs) از فهرست معاملاتی خود حذف کرده بود.


منبع

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
عیدانه