واکنش مدیرعامل بایننس به افزایش برداشتها از این صرافی!
زمان مطالعه: 2 دقیقه
به گزارش اکسران: در حالی که دادهها حاکی از آن است که داراییهای رمزارزی در هفته گذشته با سرعتی شتابان از صرافیهای متمرکز خارج شدهاند، چانگ پنگ ژائو (CZ)، مدیرعامل صرافی بایننس، معتقد است که ممکن است این مسئله آنقدرها هم که به نظر میرسد، بد نباشد.
پلتفرمهای تحلیلی پیشرو مانند Nansen و DefiLlama همگی افزایش خروجی از بایننس را طی هفت روز گذشته، پس از انتشار اخبار مربوط به شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) علیه این شرکت، گزارش کردند.
به گفته نانسن، طی هفت روز گذشته، 2.36 میلیارد دلار خروجی خالص از بایننس به همراه 123.7 میلیون دلار خروجی از Binance.US، شعبه آمریکایی صرافی بایننس، وجود داشته است.
تو صرافی اکسران میتونی فقط با 500 هزار تومان، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!
شروع
پلتفرم DefiLlama رقم حتی بزرگتر از 3.35 میلیارد دلار را به عنوان خروجی از بایننس گزارش کرد، در حالی که دادههای گلسنود نشان میدهند که موجودی بیت کوین این صرافی، 5.7٪ یا حدود 1 میلیارد دلار در طول هفت روز گذشته کاهش یافته است.
با این حال، در یک پست توییتر در 10 ژوئن، CZ استدلال کرد که برخی از دادههای مربوط به خروجی از این صرافی میتوانند اشتباه باشند؛ زیرا برخی از تحلیلهای شخص ثالث، تغییر در داراییهای تحت مدیریت را هم به عنوان «خروجی» اندازهگیری میکنند، که شامل زمانهایی است که قیمت کریپتو کاهش مییابد.
در عوض، ژائو ادعا کرد که جریان خروجی از بایننس در 24 ساعت گذشته در 9 ژوئن، حدود 392 میلیون دلار بوده است که در مقایسه با 7 میلیارد دلار خروجی یک روزه که در نوامبر سال گذشته در زمان سقوط صرافی FTX ثبت شد، ناچیز است.
ژائو در ادامه توضیح داد که جریانهای بالای ورودی و خروجی در زمانهای نوسان کاملاً طبیعی هستند، حتی برخی فقط خروجی را اندازهگیری میکنند، نه ورودی را.
در یک روز با حرکت شدید قیمت مانند امروز، بسیاری از معاملهگران آربیتراژ وجوه زیادی را بین صرافیها جابهجا میکنند، که معمولاً به طور تصاعدی بیشتر از روزهای عادی است.
طبق گزارشها، از زمان شکایت SEC علیه بایننس و کوین بیس در 5 و 6 ژوئن، ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال 7٪ یا بیش از 80 میلیارد دلار کاهش یافته است.
همانطور که در خبرهای قبلی رمزارز نیوز هم گزارش شد، در پی دو پرونده قضایی که صرافیهای متمرکز را هدف قرار داده، حجم معاملات در بخش امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) بیش از 400 درصد افزایش یافته است.